Jurian den Besten
Fotografie

under my skin


Voor "under my skin" fotografeer ik mensen met verschillende huidtypen en -aandoeningen. Met dit project vraag ik aandacht voor mensen die door hun uiterlijk moeilijkheden hebben te integreren in sociale kringen of werkomgeving en wil ik daarnaast laten zien dat schoonheid divers en relatief is. Ik zelf heb gemerkt door intensief met dit onderwerp bezig te zijn geweest, ik de huidafwijkingen niet meer zag. Door dingen die anders zijn vaak te zien, maakt het gewoon... 

In toekomstige exposities zal er naast de focus op portretfotografie extra aandacht zijn voor de huidaandoeningen van de geportretteerden en eventueel de verenigingen die zich inzetten voor een bepaalde aandoening. Thema's als diversiteit, lookisme en inclusie zullen hierbij ook naar voren komen. 

Zie ook pagina's: portretten en contact


vitiligo


albinisme


Sproeten


Sturge-Weber


Wijnvlek / Naevus flammeus  
 
 
 
E-mailen
Instagram