Jurian den Besten
Fotografie

OVER MIJ

 

Al jaren ben ik gefascineerd door verschillende vormen van fotografie. Naast mijn vrij werk in thema's, ben ik gespecialiseerd in portretfotografie en reportages. Het vertellen van verhalen door mijn foto's en het vastleggen van mensen in hun functie, passie of maatschappelijk thema vind ik geweldig om te doen.

Na mijn eerste exposities "Glass & The City" met portretten van bekende glasblazers, de straatfoto's uit Italië en de portrettenreeks "under my skin" is er ook in de media veel belangstelling voor gekomen. Mooi om te zien dat veel mensen de foto's uit deze projecten hebben omarmt. Publicatie in Pf Magazine, SHUTR, Linda.nl, VOGUE Italia en exposities in Hilton Parijs en Brussel waren voor de geportretteerden en voor mij een blijk van waardering.

Ik ben in te huren voor het maken van (zakelijke) portretten voor publicatie in bladen, websites of LinkedIn en het maken van gedetailleerde foto reportages van uw bedrijf of opgeleverde project. Ook productfotografie t.b.v. webshops behoort tot de mogelijkheden... 

info@juriandenbesten.com of bel +31 6 39 45 3999 


 


 


 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram